OM MIG

Julia Sandberg

Bakgrund

Min arbetslivserfarenhet startade under min gymnasie tid. Då jag fick jobb på min dåvarande praktik, som att jag läste på Mediegymnasiet inriktning Expo så var min främsta sysselsättning här att vara dekoratör för butiken. Kort därefter flyttade jag till Italien där jag jobbade som Au-pair. Och de kommande åren så fortsatte jag att jobba i butiker och resa världen runt! Jag har även provat på lite olika branscher under mina år så som i restaurang & event. 2016 fick jag jobb på H&M på Gustav Adolfs Torg i Malmö och där ha jag varit sedan dess med ett fantastiskt team! Jag älskar att ta mig an nya uppdrag och ser framemot en ny framtid. 

utbildningar

Mediegymnasiet, Expo, Malmö 2008-2011 

Lunds Universitet, Rekrytering&Urval våren 2020 

Medieinstitutet, Webbanalytiker, Malmö 2020-2021

 

Mitt val utav denna utbildning gjorde jag främst då jag alltid funnit analys väldigt spännande, men även för att jag alltid haft ett stort intresse och varit nyfiken på marknadsföring! 

Jag kommer att ha LIA vid 2 tillfällen varav den första perioden är: 

17/5-3/9, 2021, 10 veckor

och den andra perioden:

27/9-3/12, 2021, 10 veckor.

Har ni på erat företag behov en webbanalytiker eller vet någon som skulle kunna ha, då är ni varmt välkomna att kontakta mig!

 

Kontakta mig gärna, för att få veta mer!​